© 2018-2019. Digital International Creative Arts Therapies Symposium

  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle

Program Schedule

This 24-hour long symposium is scheduled for February 23, 2019. The Symposium broadcast will begin at 3 pm (local time in Singapore) and 7 am UTC for the worldwide audience.
The online live-stream will run throughout the length of the symposium. Click here for technical information for online streamers.
The local live events at the hive-sites should start as follows. Click on the hive sites below to see a detailed list of the local programs.   
Singapore
3:00pm – 6:00pm
(2:00am - 5:00am EST)
3 Hours
Short Videos
5:00am-6:00am (EST)
1 Hour
Moscow (via London)
11:00am – 12:00pm
(6:00am - 7:00am EST)
1 Hour
London, UK
12:00pm - 6:00pm
(7:00am - 1:00pm EST )
6 Hours
Philadelphia, PA
1:00pm - 5:00pm
(1:00pm - 5:00pm EST)
4 Hours
Vancouver, Canada
2:00pm - 4:00pm
(5:00pm - 7:00pm EST)
2 Hours
Los Angeles, CA
4:00pm - 8:00pm
(7:00pm - 11:00pm EST)
4 Hours
Recap - Highlights
11:00pm - 2:00am EST
3 Hours
Show More